De designers en labels waar WOW duurzaam design producten van verkoopt zijn stuk voor stuk makers met een passie voor duurzame en milieu­vriendelijke materialen. Op deze pagina vertellen we meer over hun visie en werkwijze, waardoor hun ontwerpen nog meer zeggingskracht krijgen.

Willem Heeffer ontwerpt ruimten en objecten vanaf zijn bureau en werkt deze graag uit in zijn werkplaats. Hij luistert tijdens het werken naar Dublin 98Fm vanwege de mooie Ierse eigenschap om de spot met zichzelf drijven en wat er ook gebeurt, door te gaan. Ecologie en esthethiek zouden hiervan een integraal deel moeten vormen. Cradle to cradle, duurzaam design en hergebruik zijn allemaal deel van dezelfde oorzaak.
Martine Kwakernaak is een Nederlandse sieradenontwerpster gevestigd in Berlijn. Zij beschouwt haar sieraden als kleine schilderijtjes, die allemaal uniek en handgemaakt zijn. Martine laat zich in haar ontwerpen vooral leiden door het materiaal en dat is daarmee haar grootste bron van inspiratie.
Diverse designers : een overzicht van de designers en labels waar WOW producten van verkoopt.  
Studio Nienke Hoogvliet is een textiel, product en concept design studio uit Delft. Nienke studeerde in 2013 af aan de Willem de Kooning academie in Rotterdam richting Lifestyle & Design. Met haar designs wil Nienke aandacht vragen voor problemen die haar fascineren. Meest van haar projecten hebben iets met kwetsbaarheid van mens, maatschappij en natuur te maken. De designs van Nienke zijn persoonlijk en poëtisch, meer dan alleen een project. De producten zijn traditioneel en duurzaam met een speciale interesse in natuurlijke materialen en productieprocessen.
BreiZuss De breisels van BreiZuss zijn Nederlands handwerk. Ontworpen en met de hand gebreid, een 'slow proces' van draad naar creatie. Gekozen is veelal voor ecologische en duurzame wol, diervriendelijk en met respect voor mens en milieu. Geïnspireerd door de wereld om ons heen worden ideeën omgezet van wol naar draagbaar design. Van lieve tot stoere vesten, omslagdoeken, sjaals en jurkjes, gebreid met een flinke dosis plezier! Van elke BreiZuss is er maar één!
Bart Mulckhuijse maakt met bARTwerk schilderijen, tekeningen en meest 'digital art': digitale schilderijen en tekeningen . Het werk van Bart is veelzijdig. Met de serie Math Art / Wiskunst laat hij op speelse manier de schoonheid van Wiskundige grafiek zien. Het zijn digitale schilderijen met sterke kleuren en vormen en een grote zeggingskracht. Daarnaast werkt Bart aan het tekenproject Leidse Lijnen. Subtiele, abstract realistische lijntekeningen van Leiden en meer. Maximale herkenbaarheid met minimale inhoud.
FEBE Tydeman houdt van vormgeving, het maakt niet uit wat. Architectuur, interieur, vakverdeling van ruimtes groot of klein. zoeken naar de goede verhouding voor het mooie plaatje voor ons oog. Uiteindelijk heeft ze het klein gehouden. Ze is beland in het maken van kleine verhaaltjes en mooie sieraden. Geïnspireerd door een vriendin ging zij voor edelsmeden. Creativiteit zit in de genen, haar moeder kon goed schilderen en haar vader was zeer technisch een mooie combinatie voor het vak edelsmeden. Het leuk van edelsmeden is materialen bij elkaar brengen, in de sieradenwereld noemen ze dit een 'mariage'. Materialen die niets met elkaar te maken hebben krijgen een huwelijk, onverwachts maar ze horen gewoon bij elkaar. Febe geniet van de kleine verhaaltjes die zij verteld met haar sieraden en hoopt dat anderen dit ook doen.
Studio Mooibos